Nuri Estela: ‘Els comerciants agrairem que les compres de Nadal es facin al comerç de proximitat’

0
566

La propietària de la Joieria Carbonell de Figueres destaca que «sense ajudes importants, tancaran més negocis, i quan es normalitzi la situació tindrem ciutats tristes i amb moltes dificultats per tornar a ser com abans»


 

Nuri Estela Carbonell és propietària de tercera generació de la Joieria Carbonell de Figueres. Figuerenca de naixement, es va incorporar a la Joieria Carbonell després d’acabar els estudis d’Empresarials. Gaudeix de la seva feina i del contacte amb els clients, i assegura que el que li fa obrir cada dia amb il·lusió les portes de la joieria és aquest tracte amb les persones, assessorar-los, trobar el que necessiten, i també escoltar-los.

Carbonell és un establiment amb una llarga trajectòria a Figueres. Quina és la seva situació actual?
La nostra botiga, situada al carrer Sant Pau, vol arribar a tothom. Tenim joies en or i pedres naturals que podem fer amb el disseny que es vulgui. La tecnologia ha millorat la manera de treballar en el sector. Hem incorporat marques punteres en plata amb peces molt actuals, i també fem accions a les xarxes socials.

S’han vist afectats per la pandèmia?
Sí, evidentment, com tots els sectors. Tot i això, jo sempre dic que la vida segueix. Malgrat les restriccions actuals, la gent té ganes de celebrar aniversaris, naixements, compromisos i casaments, i això fa que ara potser es torni a donar importància a regalar una joia.

Quins canvis han hagut de fer per poder treballar amb normalitat?
Hem pres totes les mesures: mascaretes, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i aforament reduït, desinfecció dels espais i, evidentment, de totes les joies.

Com valora la campanya L’Empordà a l’aparador?
És molt positiva. El comerç necessita accions com aquesta, que transmetin solidaritat als clients i que visualitzi empreses que potser no són conegudes als diferents municipis on es farà la campanya.

Quines mesures creu que caldria prendre per ajudar els comerciants?
Totes són importants, vinguin d’on vinguin. Hi ha diversos sectors que han hagut de tancar i que, juntament amb el comerç, són els que fan que la gent passegi pels carrers. Sense ajudes importants, tancaran més negocis, i quan es normalitzi la situació tindrem ciutats tristes i amb moltes dificultats per tornar a ser com abans. Els comerciants agrairem que les compres de Nadal es facin al comerç proper. El comerç en línia és una realitat, i hi convivim, però volem donar un valor afegit a entrar en una botiga, sentir-se bé i sortir-ne amb una compra feta i un somriure a la cara.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li