Noves religions

0
1632

L’obsessió malaltissa malanomenada cristianofòbia, degudament alimentada per les hordes comunistes, podemites, antisistema i resta de mugrosos, han trobat competència amb una nova messies per tal d’il·luminar les seves insulses vides.

Producte de màrqueting, manipulada i explotada pels seus mateixos pares, tenim una noieta que en lloc d’estudiar i fer les entremaliadures pròpies de la seva edat, es dedica a inculcar odi, missatges messiànics i catastrofistes amb dades falses i malintencionades, tot beneït per la mateixa església sueca i una allau d’alienats seguidors.

No dubto que la mà de l’home és al darrere de molts esdeveniments meteorològics que patim, si bé també és cert que el món sempre ha patit canvis climàtics tot solet, extincions d’espècies i catàstrofes naturals i encara no trepitjàvem la Terra.

Veure una adolescent, envoltada de comoditats, transports contaminants, smartphones, envasos de plàstic, com escridassa a tot Déu i ens culpa de tots els mals del món, no és justificable encara que tingui la consideració d’Asperger; cap empatia ni sensibilitat a la resta que no opinen com ella, introvertida, llenguatge repetitiu pedant i segur que sense saber el significat de bona part d’allò que diu, canvis de veu i d’expressió constants, etc.

Poc se’n diu de què viu, de què viuen els seus pares, de les embarcacions contaminants que la van seguir per l’Atlàntic en la seva proesa marítima, dels 25.000 participants que, de ben segur, van venir tots a peu o en burro a Espanya.

Quan parla que li han robat la infantesa potser pensaríem que fa molts quilòmetres cada dia a peu per anar a l’escola, a recollir aigua a un pou o llenya per cuinar o escalfar-se, o que està segrestada com a esclava sexual en un prostíbul del sud-oest asiàtic, Sud-amèrica o pels guerrillers de Boko Haram, a l’Àfrica, però no. Són els seus mateixos pares i els lobbis manipuladors que faran d’ella una nina trencada. Llàstima.

Abans, recordo que els envasos de vidre, fossin ampolles o de iogurt, te’ls pagaven o els retornaves (no hi havia tants envasos de plàstic); abans anaves a comprar amb un carro o un cistell (ara agafes bosses de plàstic contaminants, però si pagues no són contaminants); abans recollies paper o cartró i te’l pagaven, ara es beneficien del paper, el cartró i els vidres, les màfies dels abocadors i les plantes de reciclatge; abans els nadons feien servir panys que es rentaven una i mil vegades, en lloc de bolquers d’un sol ús, i tampoc i havia tovalloletes, compreses ni tampons (les feminazis fan servir panys, també?). El paper d’ús d’oficina reciclat és molt més car, xucla més tinta i fa mal a la vista si imprimeixes en color.

No volem centrals nuclears perquè contaminen, són perilloses, desmantellem les que tenim a Espanya, però comprem electricitat d’origen nuclear a França a través de la MAT, que, si esclata, ens agafarà de ple.

No volem parcs solars, per l’impacte visual al país d’Europa que més hores de sol té i menys superfície de parcs gaudeix i, a més a més, carreguem d’impostos i multes als qui són autosuficients.

No volem parcs eòlics a terra ni al mar per l’impacte visual i perquè els estúpids ocells no es fotin de morro contra les aspes.

No volem centrals tèrmiques de carbó perquè és antiecològic explotar les mines.

No volem centrals marines d’aprofitament de les onades perquè els peixos es queden enganxats.

No volem centrals d’hidrocarburs perquè contaminen…

Però quan jo arribo a casa, aparco el meu cotxe al pàrquing, pujo en ascensor, premo l’interruptor de la llum i mentre encenc el meu porro de marihuana (ecològica, això sí) amb un encenedor Zippo de benzina o un dels de plàstic de tota la vida, amb gas o un mixt originari dels arbres tallats del bosc amb un cap deflagrant amb fòsfor contaminant, tot rumiant com en són, de contaminants, els meus veïns i qui són els culpables l’escalfament global.

Encara recordo com, al Consell Comarcal, un conseller verd volia que el mateix Consell tinguĂ©s vehicles no contaminants i aconsellĂ©s empreses i altres institucions sobre l’adquisiciĂł d’aquests… És una llĂ stima que aquest bon home no en tinguĂ©s cap, d’aquest tipus de cotxe, i des del seu palau a Figueres anĂ©s en cotxe, no en bici o en burro, que Ă©s el que toca; de fet, cap dels consellers, exceptuant un servidor, tenia en aquell moment cap cotxe elèctric o hĂ­brid. HaurĂ­em de predicar mĂ©s amb l’exemple, com fa el Bardem amb el seu Lincoln de 5.600 CC o Mister Falconetti amb els seus viatges en aviĂł o helicòpter.

Parlant de cotxes, pocs són els beneficis que tenim els que després d’un esforç econòmic per adquirir un vehicle híbrid o elèctric, a sobre, la Gencat, ens treu el miserable descompte d’alguns trams d’autopista als cotxes anteriors a la normativa Euro6, amb dos pebrots! Deuen haver de pagar moltes furgonetes de queviures cap a Waterloo i els lloguers en aquella barriada són molt cars. Els veïns ja comencen a estar una mica farts de tanta comèdia.

Volem ser ecològics? Cap problema: l’1 de gener, tancades totes les benzineres; els transportistes aturats; els serveis d’urgències en bicicletes; les botigues sense subministraments; les calefaccions de gasoil, gas, pèl·let o llenya tancades; els vaixells aturats a port; Mister Falconetti a peu, com el Kungfu, i de retruc, l’Estat en fallida, ja que el 50% del que paguem per als combustibles són impostos. Hipòcrites!

Que tingueu bon Nadal i patiu poc amb el desgovern que ens espera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li