Noves bosses per promocionar el mercat

0
410

La iniciativa forma part d’una nova campanya que, rere el lema «Figueres és mercat», vol donar a conèixer els productors locals i, alhora, fer una aposta per la sostenibilitat i per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús


L’Ajuntament de Figueres repartirà 5.000 bosses per promocionar el mercat de la fruita i la verdura de la ciutat. La iniciativa forma part d’una nova campanya que, rere el lema «Figueres és mercat», vol donar a conèixer els productors locals i, alhora, fer una aposta per la sostenibilitat i per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús. A partir d’avui (dimarts), els paradistes repartiran vals als clients i aquests podran recollir les bosses —logotipades amb una il·lustració de la figuerenca Montserrat Griega— a una parada que instal·larà l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, assegura que «per a nosaltres el mercat de la fruita i la verdura és una de les prioritats i de les nostres apostes, ja que Figueres és mercat, mercat és tradició, un punt de trobada de persones de tota la comarca». I la regidora de Mercats, Ester Marcos, afegeix que «aquesta també és una aposta per la sostenibilitat (…) Toca començar a ser tots més conscients de la importància del reciclatge i de la cura del medi ambient. A més a més, els dies que bufa la tramuntana, les bosses de plàstic surten volant i genera molta brutícia a la ciutat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li