Nova vacunació massiva: el 6 d’agost

0
895

El lloc serà el mateix, el Molí de l’Anguila, al costat de l’edifici dels bombers, i l’horari serà de 10 a 13 h i també a la tarda de les 16 a les 19 h, fins a exhaurir existències


El Departament de Salut ha informat que el pròxim divendres, 6 d’agost, es tornarà a repetir una jornada de vacunació massiva sense cita prèvia a la ciutat. El lloc serà el mateix, el Molí de l’Anguila, és a dir, al costat de l’edifici dels bombers. L’horari de la jornada de vacunació serà de 10 a 13 h i també a la tarda de les 16 a les 19 h, fins a exhaurir existències. Recordem que no cal tenir cita prèvia i està dirigit a tots els usuaris i usuàries de l’Àrea Bàsica de Salut de Figueres que tinguin més de 16 anys, que no hagin passat la covid-19 en els últims mesos i que encara no tinguin la primera dosi de la vacuna. Des del departament recorden que s’ha de portar la TSI, NIE o el DNI i el tipus de vacuna que s’injectarà a les persones assistents serà Pfizer.

BONA PARTICIPACIÓ. La primera jornada de vacunació massiva que es va fer dissabte passat a la capital alt-empordanesa, al mateix emplaçament va tenir una bona participació. Segons fonts de Salut, es va vacunar un total de 637 persones de la ciutat de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li