Nova guia de recomanacions

0
335

El document elaborat per l’Ajuntament explica les mesures obligatòries, recomanacions i millors pràctiques per fer la reobertura de locals de manera segura, i alhora es fomenta la recepció de potencials clients


L’Ajuntament de Figueres ha elaborat una guia de recomanacions per als establiments (comerços, bars i restaurants) que poden obrir des d’ahir. El document explica les mesures obligatòries, recomanacions i millors pràctiques per fer la reobertura de locals de manera segura, i alhora es fomenta la recepció de potencials clients. A la informació s’hi inclouen diferents instruccions d’associacions i recomanacions publicades pel Ministeri de Sanitat.

La guia comença amb les condicions generals d’obertura dels locals permesos i continua amb un llistat de mesures que s’han de complir. S’estructura segons els apartats d’Operativa, Seguretat i Salut, Formació i Comunicació d’aplicació comú a tota mena de locals, seguits de mesures addicionals pels casos específics per a establiments amb terrassa, perruqueries i centres d’estètica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li