Nova aportació per al Jardí Terapèutic, ara de la mà d’Àltima

0
1281

El donatiu de l’empresa funerària, que té presència a l’Alt Empordà a través del Tanatori-Crematori de Figueres i del Tanatori de Llançà, ha estat de 3.000 euros


El projecte de convertir la terrassa de la primera planta del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de la Fundació Salut Empordà (FSE) en un Jardí Terapèutic ha sumat una nova aportació d’Àltima. El donatiu de l’empresa funerària, que té presència a l’Alt Empordà a través del Tanatori-Crematori de Figueres i del Tanatori de Llançà, ha estat de 3.000 euros.

Amb aquesta nova col·laboració, la iniciativa per millorar el benestar dels usuaris, les famílies i els professionals del centre sociosanitari ha registrat 196 donacions procedents d’empreses i particulars, que sumen un total de 59.396 euros.

La campanya de mecenatge solidari del Jardí Terapèutic es va iniciar el mes de març, coincidint amb el tret de sortida de les obres per reconvertir la terrassa en un entorn enjardinat. El mes de juny es van inaugurar les instal·lacions i la campanya de captació de donacions es tancarà a finals d’aquest any 2019.

El Jardí Terapèutic s’adreça a més de mil usuaris anuals, entre pacients, familiars i professionals. És un espai exterior de 450 metres que ajuda a mantenir el contacte amb la realitat i proporciona benestar psicofísic.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li