Nous espais per a l’escola Carme Guasch

0
989

És l’únic centre de Figueres que ha demanat una cessió d’espais a l’Ajuntament, i desdoblarà línies al Centre de Recursos Educatius de l’Alt Empordà


L’escola Carme Guasch de Figueres disposarà aquest curs de més aules per poder impartir les classes. Es tracta de l’únic centre de la ciutat que havia demanat una cessió d’espais a l’Ajuntament per poder complir amb les ràtios imposades pels protocols de la Covid-19, i les administracions han pactat deixar-los una àrea del Centre de Recursos Educatius de l’Alt Empordà –molt proper a l’escola– perquè pugui desdoblar les línies. A més, també estan treballant per poder obtenir l’espai del menjador de l’Escola d’Hostaleria –ubicat també a la mateixa zona– per garantir les mesures de seguretat a tots els alumnes.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, ho va explicar en el ple de la setmana passada [vegeu les pàgines 7 i 8] a instàncies de la regidora de Junts per Figueres Núria Galimany, que va demanar si el curs escolar podria començar amb seguretat. I aprofitant aquesta interpel·lació, Lladó va anunciar una altra nova relacionada amb l’única escola figuerenca que continua impartint classes només en mòduls prefabricats.

Segons l’alcaldessa, l’Ajuntament i el Departament d’Educació ja tenen un esborrany de conveni per poder començar a construir l’escola d’obra, un equipament que s’ubicarà al mateix lloc on ara hi ha els barracons. De moment, s’estan fent tràmits per poder obtenir el solar. I la idea és que sigui l’Ajuntament el qui d’entrada assumeixi les despeses de construcció, i que després la Generalitat li retorni els diners amb un conveni plurianual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li