Nous canvis de circulació per facilitar la sortida de vehicles per la pujada del Castell

0
1453

La via tornarà a enllaçar amb el carrer Tramuntana en els dos sentits i es connectarà amb el Cinto Verdaguer amb dos carrils


 

Deu mesos després que s’inaugurés la rotonda de la plaça del Sol, amb totes les modificacions viàries que va comportar, l’Ajuntament de Figueres ha aplicat ara diversos canvis circulatoris per millorar la fluïdesa a la pujada del Castell.

De fet, ja amb la inauguració de la rotonda es va aplicar la primera mesura, que va ser invertir el sentit de circulació de l’últim tram de la pujada del Castell per augmentar les vies de sortida. Però ara les obres del carrer de la Jonquera han fet augmentar notablement el nombre de vehicles que només poden sortir del centre de la ciutat pel carrer Mossèn Cinto Verdaguer o per l’últim tram de la pujada, motiu pel qual la setmana passada es van aplicar les noves mesures. D’una banda, s’ha permès el gir a l’esquerra en tots dos carrils del carrer Mossèn Cinto Verdaguer. I d’altra banda, s’ha tornat a permetre la sortida de la pujada del Castell cap al carrer Tramuntana i l’avinguda Marignane. Per aconseguir-ho, el carrer Tramuntana torna a ser de doble sentit des de la plaça.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li