Nou tren Avant a les 7.10 entre Figueres-Vilafant i Barcelona

0
988

Tot i l’augment de places, ERC presentarà una moció al Senat perquè es restableixin les freqüències anteriors a la Covid


Des d’aquesta setmana Renfe ha posat en servei un nou tren Avant entre Figueres i Barcelona a les 7.30 del matí. També s’ha restablert una altra freqüència d’alta velocitat entre Barcelona i Figueres- Vilafant amb un tren que surt a les 18.30 de la capital catalana. D’aquesta manera, Renfe justifica que està recuperant serveis de manera progressiva i en funció de la demanda «amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi».

Malgrat el comunicat de la companyia, ERC anunciava la setmana passada una moció al Senat per reclamar al Govern espanyol el restabliment de les freqüències horàries entre Figueres, Girona i Barcelona d’abans de la pandèmia. Per explicar-ho es va convocar els mitjans a una roda de premsa davant de l’estació de Figueres-Vilafant en la qual hi van participar el senador Jordi Martí; l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i el vicealcalde de Girona, Quim Ayats.

La moció, que s’ha treballat conjuntament amb els usuaris afectats, demana també que s’incorpori un nou tren entre Barcelona i Figueres a les 20.30 h i que s’estudiïn noves freqüències horàries al matí i al vespre-nit. Esquerra creu que amb l’entrada de l’Euromed es va perdre una nova oportunitat per incloure nous combois a la línia de l’alta velocitat de les comarques gironines.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li