Nou servei per a la recollida de restes vegetals, a Roses

0
354

La recollida es fa subministrant ‘big bags’ –sacs de grans dimensions i capacitat aptes per a l’emmagatzematge de materials– a les persones que ho demanin, i després transportant-los sense cap mena de cost per als usuaris


L’Ajuntament de Roses ha posat en marxa un nou servei de recollida domiciliària de residus provinents de podes i treballs de jardineria exclusivament domèstics. La recollida es fa subministrant big bags –sacs de grans dimensions i capacitat aptes per a l’emmagatzematge de materials– a les persones que ho demanin, i després transportant-los sense cap mena de cost per als usuaris. Per sol·licitar el servei, cal trucar al 972 257 005.

Amb aquest nou servei, l’Ajuntament vol donar resposta a les necessitats detectades a la població i lluitar contra els abocaments desordenats de restes de poda a l’espai públic.

Pel que fa al sector professional de la jardineria, la normativa municipal preveu que els professionals puguin fer ús de la deixalleria municipal per a la gestió del residu verd de forma gratuïta fins a 3 m³ setmanals. I de la mateixa manera que els residus vegetals, la recollida d’objectes voluminosos en desús (trastos vells) també es continua realitzant de manera concertada, per la qual cosa cal telefonar a la deixalleria i concertar la data de recollida.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li