Nou intent per desencallar la supressió dels passos a nivell

0
315

L’alcaldessa i diversos regidors es van reunir la setmana passada amb representants del Govern espanyol i d’Adif


L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó; el vicealcalde, Pere Casellas; el segon tinent d’alcalde, Jesús Quiroga, i el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, es van reunir la setmana passada amb el Secretario General de Infraestructuras del Govern espanyol, Sergio Vázquez, i amb diversos representants d’Adif, per intentar desencallar la supressió dels passos de nivell del centre de la ciutat.

Segons fonts municipals, la trobada va servir «per establir un compromís de treball conjunt, per treballar per a la calendarització i trobar una solució definitiva a aquesta problemàtica endèmica que divideix la ciutat en dos». També es va acordar intercanviar informació per tal d’establir «una solució correcta i que sigui de consens».

Després de la reunió, Agnès Lladó va valorar: «No ens podem permetre una ciutat dividida en dos que no garanteix la igualtat d’oportunitats per a les persones, i el perill que suposa pel que fa a seguretat el pas del tren per dins la ciutat. Cal calendaritzar i exigir una solució definitiva, no podem esperar més. Nosaltres com a Ajuntament estem fent els deures, treballant amb el nou POUM, i cal que el ministeri faci la seva feina».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li