Nou canal informatiu i interactiu sobre el bus

0
1383

L’empresa municipal Fisersa ha posat en funcionament un canal de Telegram per tal d’informar els usuaris dels busos urbans sobre els horaris, les línies, les parades i la informació a temps real de la ubicació del bus


Tenir informació de primera mà i a temps real de l’estat de la xarxa de transport públic pot ser clau per fer-ne un bon ús. En el cas de Figueres, el usuaris dels busos urbans tenen des d’ara un nou canal informatiu, que els pot ser d’utilitat. Això pot ser un revulsiu per promoure aquest tipus de transport. L’empresa municipal Fisersa ha posat en funcionament un canal interactiu de Telegram per tal d’informar els usuaris dels busos urbans sobre els horaris, les línies, les parades i la informació a temps real de la ubicació del bus.

El bot de Transport Urbà de Fisersa és un programari sobre l’aplicació de Telegram que serveix per comunicar-se amb l’usuari imitant un comportament humà. Per poder interactuar amb el bot només s’ha de cercar l’usuari @fisersaBusBot al Telegram i iniciar un xat amb ell. L’usuari pot seleccionar la línia que vol consultar, trobar la parada més propera i conèixer els horaris de pas, així com la ubicació del moment del bus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li