#NOMESALACUSTICA

0
511

La 13 edició del Festival Acústica de Figueres, que serà del 28 al 31 d’agost, comptarà amb grups com Manel, la Iaia, Txarango, La Troba Kung-Fu, Els Pets o la Fundación Tony Manero. Aquesta setmana, el seu director, Xavi Pascual ha presentat a Barcelona i a Figueres els noms dels artistes que complementen un cartell que ja comptava amb Sílvia Pérez i Luis Eduardo Aute. “Hem intentat mantenir el nivell de l’anterior edició”, ha comentat Xavi Pascual, una edició vista i ballada per 80.000 espectadors, 20.000 més que en l’onzena edició.
En total seran quaranta concerts durant quatre dies. Els escenaris seran: la Rambla com a escenari principal, la plaça de Catalunya -que substitueix la de l’Ajuntament per motius de seguretat i que permetrà quadruplicar l’aforament-, la plaça Josep Pla, el Teatre Municipal El Jardí i es recupera la plaça Gala-Salvador Dalí, amb concerts de pagament. Paral·lelament als concerts, es torna a apostar per la Fira Menjars del Món, l’apartat gastronòmic, i es reforça l’Acustiqueta, la programació familiar i diürna.

commemoració. Com cada any, el Festival s’afegeix a commemoracions. Enguany, n’hi haurà dues. Per una part, el cinquè aniversari del programa ‘Acustik’ del web de La Vanguardia i sota el concert ‘Sonem quan sumem’ actuaran (28 d’agost a les 22:30h) Sara Pi, Lax’n’Busto, Joan Serrat amb The free Fall Band, Lexu’s amb Màia, Pepet i Marieta amb Xeic i Lidia Guevara amb Ramon Mirabet. La segona commemoració és pels 20 anys de la revista Sonoro i es faran dos concerts a la plaça Gala-Salvador Dalí : Enric Montefusco (29 d’agost) i Joana Serrat (30 d’agost).
Albert Pla actuarà el dissabte 30 d’agost amb un concert de celebració de 25 anys de carrera. Ho farà amb Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Pau Riba, El Canijo de Jerez, Tomasito, Gerard Quintana, Sílvia Pérez Cruz i Raül Refree, Maria Rodés i Pascal Comelade i uns quants artistes més encara per confirmar. Luis Eduardo Aute (30 d’agost a les 22.30h) farà a Figueres el concert de fi de gira i en memòria als bombardejos franquistes a la ciutat, amb la col·laboració especial de Cesk Freixas i Joanjo Bosk. La Troba Kung-Fu (29 d’agost) convidarà diversos glossadors del Països Catalans i oferirà un concert molt especial, dins els actes del Tricentenari.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li