No hi haurà antena de telefonia mòbil a l’edifici de la Torre del complex Vila Jardí

0
1430

La comunitat de propietaris de la fase IV vota ‘no’ a la instal·lació d’Orange i fa fora l’administrador


 

La comunitat de propietaris de la Torre de Vila Jardí ha decidit no instal·lar una antena de telefonia mòbil a dalt de l’edifici. Divendres al vespre es va celebrar una reunió de veïns i propietaris en la qual un dels punts de l’ordre del dia era votar a favor o en contra de l’antena de la companyia Orange. El resultat va alleugerir molts veïns de la zona que no podien fer res per evitar la instal·lació si la comunitat de la Torre decidia per majoria acceptar la proposta de l’empresa de telefonia.

Coincidint amb la reunió de propietaris, desenes de persones del complex Vila Jardí i de les cases anomenades dels Barrufets es van concentrar per manifestar el seu rebuig a la instal·lació de telefonia mòbil i per seguir les novetats que es produïen a la reunió de propietaris. L’alarma entre els veïns que s’oposaven a la instal·lació havia saltat dies enrere quan es va saber per l’ordre del dia de la reunió que es debatria el polèmic punt de l’antena. A partir d’aquí els afectats es van mobilitzar i van demanar informació a l’Ajuntament. El consistori va confirmar que no s’havia entrat cap expedient informatiu sobre l’antena però també va advertir que la normativa estatal permet a propietaris privats decidir sobre la col·locació d’instal·lacions d’aquest tipus sense el permís de l’Ajuntament.


Els contraris a l’antena al·legaven la proximitat de la instal·lació a centres educatius, l’impacte paisatgístic i el fet de patir «des de fa més de 10 anys la presència de la central elèctrica del carrer de Ponent, que ara s’ha cobert amb panells per qüestions estètiques».

L’edifici de la Torre de Vila Jardí correspon a la fase IV del complex construït per la promotora Sastre. Actualment, en aquest edifici hi ha molts impagaments i més de la meitat dels immobles són encara propietat de Sastre. La col·locació de l’antena de telefonia mòbil hauria permès sanejar el deute. A la reunió de divendres no només es va dir no a l’antena, sinó que també es va fer fora l’administrador.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li