‚ÄúNo ens cansarem mai de promoure els h√†bits saludables‚ÄĚ

0
660

L’Associació AEEC-Catalunya Contra el Càncer engega, aquest dijous, a tres quarts de vuit del vespre, al Casino Sport de Figueres, un cicle de conferències temàtiques amb l’objectiu de promoure hàbits saludables en la campanya de prevenció de la malaltia del càncer i també per donar a conèixer els nous serveis de suport psicològic que l’associació promou a l’Hospital de Figueres. “Es tracta d’incidir en la prevenció”, destaca Àngels Yécora, membre de la Junta de Figueres de l’AEE-Catalunya, tot afegint: “Cal tenir en compte que entre un 75 i un 80% dels casos de càncer diagnosticats, es poden atribuir a factors externs, per la qual cosa la persona pot modificar i per tant disminuir el risc de desenvolupar un càncer. Es tracta d’un percentatge molt elevat. Des de l’Associació pretenem incidir perquè hi hagi un canvi en les conductes i donar pautes preventives”.

mercè cusí i paco pérez. La primera conferència incidirà en la importància dels hàbits alimentaris i amb el títol “La bona taula al servei de la salut” comptarà amb la presència d’un representant de l’àmbit científic especialitzat, Mercè Cusí; biòloga i nutricionista clínica amb àmplia experiència en aquest tipus de serveis a centres de referència com ara la clínica Tecknon de Barcelona, i amb un representant destacat del món gastronòmic de qualitat com és el xef Paco Pérez, guardonat amb 5 estrelles Michelin: 2 al seu restaurant Miramar de Llançà; 2 al restaurant Enoteca de l’hotel Arts de Barcelona i també 1 al restaurant Cinco a l’Hotel Das Stue situat a Berlín.
Per tematitzar la xerrada, i com a mostra de la seva voluntat de suport a l’Associació Catalunya Contra el Càncer, al final de la mateixa s’oferirà als assistents uns tastets elaborats a base dels productes de la marca de garantia “Productes de l’Empordà”, juntament amb vins de la DO Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li