“No em sorprèn el que fa Maverick, estava segur de la seva capacitat”

0
1026

Maverick Viñales està capacitat per ser campió del món en la seva primera temporada a Moto2? O creu que és precipitat pensar en aquesta possibilitat?
És prematur parlar d’això, però en Maverick té capacitat de sobres per lluitar pel campionat del món. Necessita un període d’acoblament a la moto, no només per conduir-la, sinó per tota la intensitat que té la categoria de Moto2. Però té capacitat i talent de sobres per ser un dels més ràpids de la categoria i, sense cap dubte, lluitar pel campionat del món. És precipitat parlar-ne ara, però jo tinc molta confiança en ell, moltíssima.

Quins objectius s’han marcat per aquest 2014?
Que ell vagi millorant de mica en mica. Nosaltres ja sabíem, abans de començar la temporada i després dels entrenaments que vam fer a l’hivern, que estaria molt preparat. De fet, a les dues primeres curses del mundial (Gran Premi del Qatar i GP de les Amèriques) va fer el rècord del circuit. És quelcom que ja érem conscients. Però l’objectiu, bàsicament, és acoblar-se a la categoria, evidentment amb els millors resultats que estiguin a la seva mà. No ens marquem una posició. Ell és el més exigent. Nosaltres també, però evidentment és ell qui ha de marcar el seu tempo.

Quart al primer gran premi, al Qatar, i vencedor a Austin, al segon. S’esperava aquest inici?
Jo estava convençut que els resultats arribarien molt aviat.

Com definiria a Maverick?
Penso que és un pilot que té un talent extraordinari. A mi sempre m’ha agradat, des del primer dia que el vaig veure a l’Escala quan tenia 8 anys. No em sorprèn el que està fent, perquè jo estava absolutament segur de la seva capacitat.

Quines coses considera que ha de millorar?
Sobretot la seva estabilitat emocional, que no és la que li falta a les carreres, sinó en general.

Amb quin pilot compararia Maverick Viñales?
Amb Casey Stoner.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li