Nit gastronòmica amb quatre xefs amb estrella Michelin

0
531

La Nit d’Estrelles s’emmarca en el programa del cinquantè aniversari de la Marina d’Empuriabrava


Castelló d’Empúries i Empuriabrava estan de celebració i, en el marc del 50è aniversari de la Marina, el consistori ha organitzat una oferta gastronòmica d’alló més excel·lent, es tracta de la Nit d’Estrelles, un sopar creat especialment pels xefs de la comarca amb estrella Michelin, Paco Pérez, del restaurant Miramar (**), de Llançà; Salvador, Joan i Màrius Jordà de l’Hotel Empòrium (*), de Castelló d’Empúries, i Javier Cabrera del restaurant Els Brancs de l’Hotel Vistabella (*), de Roses.

NIT D’ESTRELLES. El sopar serà l’1 de juny, a les 20h, i es farà a l’Hotel Port Salins d’Empuriabrava. El menú proposat pels xefs amb estrella està inspirat en el patrimoni natural i paisatgístic de la badia de Roses i el seu entorn natural amb el Parc Natural de Cap de Creus i els Aiguamolls de l’Empordà com a protagonistes.

Empuriabrava Nit d’Estrelles ofereix un menú a vuit mans i el cost total és de 120 euros per a persona i inclou un maridatge de vins i cava.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz