Nit de Prínceps a Figueres

0
813

Un dels esdeveniments socials amb els quals es va tancar l’any 2009 a l’Alt Empordà fou la celebració de la Nit del Comerç, presidida pel príncep d’Astúries i de Girona, Felipe de Borbó, acompanyat per la princesa Letizia. La presència de l’hereu de la corona va coincidir amb el desè aniversari de l’entitat organitzadora, Comerç Figueres. Va ser, sens dubte, la vetllada amb més glamur de tot l’any i va aixecar la natural expectació entre els assistents que, en alguns casos, van lluir vestits molt atractius.
El sopar, celebrat el 10 de desembre al restaurant El Pa Volador, a Vilatenim, va aplegar unes 400 persones, representatives del sector comercial, empresarial i polític de la ciutat i la comarca. Entre els assistents hi havia el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, que venia en representació del president Montilla; el delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, i el secretari general de Comerç Exterior de l’Estat, Alfredo Bonet.
L’acte es va iniciar amb el lliurament del premi que anualment concedeix Comerç Figueres a una persona o entitat de la ciutat que s’hagi destacat per la seva projecció. Enguany va ser el Museu de l’Empordà, tant per les exposicions organitzades coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana com pel tomb que ha experimentat aquest centre cultural en una clara aposta per l’avantguarda artística. Va recollir el premi la seva directora, Anna Capella, de mans dels prínceps.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li