Netflix busca figurants per rodal al pantĂ  de Darnius-Boadella

0
1069

S’ha fet una crida demanant homes i dones d’entre 18 i 35 anys per fer de figurants a ‘La Feria’, una sèrie de Filmax per la plataforma


Durant el mes de novembre, es rodarà la sèrie Feria al pantà de Darnius-Boadella. Per aquest motiu s’ha fet una crida demanant homes i dones d’entre 18 i 35 anys per fer de figurants. Es tracta d’una feina remunerada i és necessari estar disponible durant els dies de rodatge previstos: 17, 18, 19 i 20 de novembre. Totes les persones interessades poden enviar el seu contacte amb fotos actuals i documentació a jkguzmanbarcelonagmail.com.

La Feria és una sèrie de Filmax per a Netflix. Es rodarà entre Andalusia i Catalunya entre el novembre d’aquest any i el març del 2021, aproximadament. L’acció està ambientada en els anys noranta, en una petita localitat de tradició minera. Els personatges principals són l’Eva i la Sofía, els pares de les quals desapareixen. Aquest fet no només canviarà per complet les seves vides, sinó també especialment les seves relacions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li