Neixen dues noves associacions a Garriguella

0
1909

Pintapalets i Pangea Cultural s’oficialitzen com a entitats sense ànim de lucre


 

Garriguella compta amb dues noves associacions sense ànim de lucre al municipi. De fet, una d’elles ja fa temps que treballa, però aquests dies ha decidit formalitzar la seva activitat. Es tracta de Pintapalets, una agrupació sense ànim de lucre formada per gent del municipi que des de fa uns anys fa trobades per fer figures de Nadal amb material reciclat, com per exemple palets. El seu èxit en la creació de figures va fer que l’estiu passat pengessin marietes pels carrers del poble. Aquesta acció va fer que molts veïns volguessin comprar manualitats per regalar-les a amics i familiars. I això va motivar la creació com a associació, que es manté com a entitat sense ànim de lucre, amb l’únic fi de sufragar les despeses generades en la creació de manualitats.

L’altra entitat és Pangea Cultural, una associació també sense ànim de lucre que busca promoure la cultura de l’Alt Empordà amb l’eix transversal que és la dona, tot mitjançant tallers artístics, conferències, activitats culturals i assessoraments multidisciplinaris. El seu origen el trobem en un grup de dones que busquen disposar d’un nou espai social, per parlar, relacionar-se i crear noves inèrcies que millorin el dia a dia.

Les dues entitats estan obertes a la participació de tothom. Pintapalets es reuneixen cada dilluns, dimecres i dijous de 17 a 19 h al local del costat de la Botiga de Ca l’Aurora, i durant l’estiu pels carrers del poble. Pangea Cultural informarà del seu funcionament, llocs de quedada i objectius en la seva presentació. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li