Neix una nova associaci√≥ ‚Äėper millorar el contacte entre botiguer i Ajuntament‚Äô

0
598

Amb una crisi que sembla haver tocat fons i amb la voluntat de donar continuïtat al comerç de proximitat, divendres es va presentar a Figueres una nova associació de comerciants. Es tracta de 9grup, una marca que té 15 associats i que en els pròxims dos mesos en vol aconseguir almenys 50 més.
El president de 9grup, Joan Ceballos, va explicar els objectius de la nova associació, entre altres qüestions, va assegurar: “No hi ha contacte directe entre el botiguer i l’Ajuntament de Figueres, no hi ha diàleg quan hi ha alguna fira, una acció o es fan obres, i el contacte amb l’Administració és un dels valors que volem potenciar entre els nostres associats.”
La nova associació de comerciants es va començar a gestar fa un parell d’anys i ara treballen en l’elaboració de la pàgina web i en una presentació de més magnitud de cara al mes vinent. També hi ha previstes diferents accions i activitats de dinamització com ara un esdeveniment que es prepara per al setembre al Teatre El Jardí. Actualment, 9grup ja s’ha presentant formalment a l’Ajuntament de Figueres com a nova entitat de la ciutat i també ha regularitzat amb la Generalitat la seva condició d’associació. La junta de 9grup està formada per sis persones. A banda del president, Joan Ceballos, a la junta hi ha Montse Garnatxa (vicepresidenta), Carme Martínez (tresorera), Miguel Barrado (secretari) i Sílvia Vallmajó (vocal).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li