Neix una associació basada en la música popular i tradicional

0
856

L’Associació Empordanesa de Música Popular i Tradicional, entitat sense ànim de lucre, neix a partir del grup musical Mini-Stress


 

S’ha constituït a Figueres l’Associació Empordanesa de Música Popular i Tradicional, entitat sense ànim de lucre que neix a partir del grup musical Mini-Stress. La finalitat d’aquesta associació és promoure la cultura popular i tradicional catalana, en especial la música i els instruments. L’objectiu és normalitzar la seva presència a la societat amb la intenció que arribi a ser habitual trobar-la en qualsevol festa, celebració o esdeveniment.

Es tracta de poder oferir un grup de música tradicional catalana com a alternativa als grups de pop-rock, de versions o d’orquestres que actuen en les festes majors. Per aconseguir les seves finalitats, l’associació preveu realitzar diferents activitats, que van des d’organitzar concerts, conferències, cercaviles, balls populars, festivals, trobades, publicacions, classes, sessions de dinamització, etc. sobre música i instruments populars i tradicionals fins a col·laborar amb les entitats que n’organitzen. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li