Neix el vi Somiadors, un homenatge a la màgia vitivinícola de la DO Empordà

0
383

Només fa cinc dies que s’ha posat a la venda amb, rere de tot, una campanya de comunicació i màrqueting molt potent. Es tracta de la comercialització d’un nou vi de la DO Empordà que està emparat en un projecte dels emblemàtics cellers Torres. Somiadors 2014 és un vi negre de les varietats carinyena i garnatxa, que es va posar a la venda divendres passat. Ha estat creat per l’equip de viticultura i enologia d’aquests històrics cellers amb l’objectiu d’obtenir un producte que sigui un reflex fidel al territori i a la seva gent. L’experiència ha desembarcat ja a la DO Empordà després de passar per altres regions vitivinícoles de Catalunya. Per tant, la regió ha estat una de les escollides per elaborar un dels “7 Magnífics”. El vi de la DO Empordà serà el quart de la sèrie.
Ahir es va presentar Somiadors a l’Escola d’Hostaleria de Girona i per avui dimarts s’ha previst un itinerari per a la premsa d’arreu de l’Estat per visitar una part del territori de la DO Empordà. Periodistes i bloggers podran visitar la vinya de Quermançó, al peu del castell; fer un tast del nou vi a Cadaqués i gaudir d’un dinar al restaurant El Molí, situat a la carretera de Pont de Molins a les Escaules. Aquestes presentacions van a càrrec de la professional Núria Barrachina, una de les enòlogues de l’equip dels “7 Magnífics”. I és que ara és el torn de la DO Empordà després que el projecte iniciés el recorregut a la Terra Alta i continués a la zona del Montsant. En un principi s’havia parlat d’un projecte de quatre o cinc anys de durada però ara els responsables de la iniciativa han decidit no posar terminis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li