Neix el TastaJuïga, una ruta de tapes per Vilajuïga

0
840

L’activitat està inclosa dins les Jornades Culturals i Esportives que organitza l’Ajuntament i vol promocionar els establiments de restauració


El dijous 19 i el divendres 20 d’agost, una desena de bars, restaurants i cellers de Vilajuïga participaran en la primera edició del Tastajuïga, una ruta de tapes per provar una especialitat de cada establiment. Aquesta iniciativa impulsada pel consistori es troba inclosa dins les Jornades Culturals i Esportives que organitza l’Ajuntament, pretén promocionar els establiments de restauració.

Per aquesta activitat es posaran a la venda únicament 100 tiquets a l’ajuntament del municipi, amb un cost de 15 €, ja que l’ajuntament pagarà la meitat del cost total que representa aquesta activitat. Cada tiquet donarà accés a 10 tapes, una a cada establiment, acompanyades d’una beguda, que es podran tastar en l’odre que cadascú decideixi. A més a més, entre tots els participants es realitzarà un sorteig en el que podran optar a un sopar per a dues persones en el bar o restaurant que decideixin, o bé a un lot de productes d’un dels cellers de Vilajuïga. Per a participar-hi només caldrà entregar el tiquet individual en un dels 10 establiments, un cop es finalitzi la ruta, indicant el nom, cognom i contacte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li