Navata celebra la festa major d’hivern amb l’home de les mil veus, Pep Plaza

0
1540

El municipi festejarà Sant Antoni amb una programació diversa que es desenvoluparà el 18 i 19 de gener


 

Aquest cap de setmana serà el torn de Navata pel que fa a les festes majors d’hivern de la comarca de l’Alt Empordà. La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Navata ha marcat el dissabte 18 de gener i el diumenge 19 per celebrar Sant Antoni, un dels patrons locals. La programació inclou activitats infantils, titelles i música, entre altres.

DISSABTE INFANTIL. El tret de sortida de la celebració serà el dissabte al matí, a partir de les 11 h, amb «Un taller de monstres», de mà de l’Albert. L’activitat es farà al centre cívic de Navata i és una sessió de contes d’emocions que inclou contes i un taller-joc dedicat a la por. En la nostra societat, sovint sentim frases com «No t’amoïnis, no passa res!», o «No tinguis por, els monstres no existeixen». Evidentment, els monstres no existeixen, però reconèixer les nostres emocions i expressar-les ens ajuda a descobrir què s’amaga darrere d’aquesta por. L’estructura de la sessió es divideix en dues parts: la primera és una sessió breu de contes i la segona és un taller-joc. I possiblement, si no aconseguim fer desaparèixer aquest terrible monstre, el farem més proper i amigable. Pel que fa a la tarda, se seguirà amb la tendència d’activitats infantils amb titelles, pallassos i animació infantil a càrrec de la companyia d’espectacles 3/4 de 15. També es farà al centre cívic i per cloure la tarda festiva hi haurà una xocolatada per a tots els assistents.

L’HUMOR DE PEP PLAZA. Aquest és sens dubte el plat fort de la programació de la Festa de Sant Antoni de Navata 2020. El reconegut actor i humorista Pep Plaza oferirà l’espectacle «I ara què més?». Tal com explica en la seva pàgina web, després de l’«I ara què?» la gent li pregunta «I ara què més?», nom del nou espectacle amb nou guió i nous gags. Durant més d’una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta uns seixanta personatges sobre l’escenari. Entre aquests, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el mateix Pep Guardiola, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc es deslliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy. Encara que afronta l’espectacle en solitari, l’humorista s’acompanya en alguns moments per Miquel Tejada al piano, per complementar les seves imitacions de cantants com Lluís Llach, Dyango, Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat o Elvis Presley. Detallen que el diàleg constant amb el públic assistent és, a més, una part fonamental de l’espectacle. Pep Plaza farà el seu show dissabte, 18 de gener, a les 22 h, al gimnàs de l’escola de Navata.

DIUMENGE, 19 DE GENER. Aquest dia aplegarà les activitats més tradicionals de les festes majors d’hivern. La jornada començarà a les 10.45 h amb l’ofici solemne a l’església del municipi. En aquesta ocasió comptarà amb l’acompanyament musical de l’orquestra La Cervianenca, qui també oferirà tres sardanes, un cop acabada la missa. Aquesta formació de Cervià de Ter és, tal com diuen ells mateixos, «la formació ideal que no pot faltar a la vostra festa major, ja que oferim un ampli ventall de possibilitats musicals, que van des de les sardanes fins als oficis religiosos».

FI DE FESTA AMB MILLENIUM. El tancament de la celebració local anirà a càrrec de la formació Millenium, que es farà al centre cívic de Navata a partir de les 17 h amb el concert i tot seguit el ball de fi de festa.

  • Pots consultar el cartell de la festa, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li