Nadal amb llums de baix consum i amb un acte d’encesa virtual a Roses

0
749

En total, 29 carrers de la vila, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi i els edificis de l’esglĂ©sia, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, s‘il·luminaran per aquestes festes


Roses va poder seguir l’acte d’encesa de les llums de Nadal de manera virtual, a travĂ©s de les xarxes socials, divendres passat a la tarda. I Ă©s que l’acte tradicional es va haver d’adaptar tambĂ© a les mesures per la Covid-19.

Enguany, mĂ©s de 300 figures i milers de metres de fil lluminĂłs, tots ells de baix consum, il·luminaran el Nadal rossinc. A mĂ©s, per segon any consecutiu, la plaça Catalunya comptarĂ  amb la instal·laciĂł d’un avet de grans dimensions (10 metres d’alçada i coronat amb un estel d’1,5 metres), que amb els seus panells lluminosos oferirĂ  diferents animacions cromĂ tiques.

En total, 29 carrers de la vila, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi i els edificis de l’esglĂ©sia, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, s‘il·luminaran aquest Nadal.

L’empresa municipal ROSERSA ha estat l’encarregada de les tasques d’instal·laciĂł dels llums, que aquest any s’han encĂšs abans. L’enllumenat funcionarĂ  fins el 7 de gener en horari de 17.30 a 2 hores (tret d’algunes figures que no tenen programador horari).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li