Música per als afectats del tornado

0
1780

La plataforma d’art sonor Störung publica un disc de descàrrega digital per ajudar en la reconstrucció de Cistella i Terrades


 

Arran dels devastadors efectes del tornado que el passat diumenge 7 de gener va fer trontollar la comarca de l’Alt Empordà, especialment els municipis de Cistella i Terrades, la plataforma d’art sonor Störung ha produït un nou disc de peces inèdites de diversos artistes internacionals, de descàrrega digital, que ha de servir per ajudar les zones afectades. Es tracta de Rebuilding l’Alt Empordà, que es publicarà en format digital a través de la botiga online aquest proper dijous, 25 de gener, i les vendes del qual serviran per recaptar fons per ajudar en la reconstrucció de les zones rurals afectades. En aquest sentit, tots els ingressos que es generin de la venda d’aquesta publicació seran íntegrament donats a aquests municipis.

Segons ha explicat Àlez Gámez, director de Störung, la zona afectada pel tornado està íntimament vinculada a l’organització de la plataforma, on s’han forjat molts projectes que posteriorment han vist la llum en el món de l’art sonor i visual.

Gámez també agraeix tots els professionals que, de manera desinteressada, han col·laborat en aquest projecte solidari, com ara Akamoi i Enrico Coniglio, d’Itàllia; Asférico i Elufo, d’Espanya; Federico Monti, d’Argentina; Mathias Delplanque i Sebastien Roux, de França; Yui Onodera, del Japó; Zimoun, de la Xina; Frank Bretschneider, de Dinamarca, o Pink Twins, de Finlàndia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li