Música, dansa i més música

0
1563

El 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa amb el col·lectiu Som Dansa, format per les escoles de ball de la ciutat


Figueres a Escena presenta fins a set espectacles culturals diferents aquesta setmana a diferents espais de la ciutat. La programació del mes de maig comença amb un gran nombre d’actes musicals. La primera cita és dimecres, 26 d’abril, a l’auditori Caputxins a les 20.30h. El jove guitarrista Juan Antonio López Moya oferirà un concert de flamemc amb totes les seves formes d’expressió: ball, cant i guitarra. És una proposta en la qual barreja obres de Paco de Lucía i composicions pròpies.

MÚSICA CLÀSSICA. En el seu cinquè aniversari, la Giorquestra farà en primícia un concert de celebració que comptarà amb un convidat excepcional: el reconegut compositor i pianista, Albert Guinovart. El 28 d’abril a les 21h al teatre El Jardí es farà l’estrena de la versió d’El comte Arnau per a orquestra de corda i piano, sota la batuta de Marcel Sabaté.

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA. El 29 d’abril el teatre El Jardí serà l’escenari del col·lectiu Som Dansa, un grup format per les escoles de dansa de la ciutat. Durant tot el dia hi haurà actuacions de diferents tipus de danses per commemorar aquesta data internacional. L’entrada al teatre serà gratuïta.

ORQUESTRA I CORS. L’Orquestra Versatile oferirà, el 29 d’abril, un concert a l’auditori dels Caputxins que porta per títol De Broadway a Hollywood! i és un recull de les obres més inspirades i característiques del gènere del musical i les bandes sonores dels Estats Units. L’endemà es farà el concert en benefici de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Figueres amb un grup referent del gòspel nacional, The Gospel Viu Choir.

L’1 de maig, es farà el concert de Fires amb la Coral de Germanor Empordanesa a La Cate, a les 18h. I la Jove Orquestra de Figueres farà el concert dels aniversaris: 200 anys del naixement de Ventura i 30 anys de l’orquestra local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li