Mostra sobre el llibre «Les cuques» de Julià Guillamon

0
765

L’exposició recull les làmines d’Albert Planas i el propi Guillamon, que formen part de les pàgines centrals del llibre, concebudes a manera de guia de camp, on apareixen en l’ordre aproximat del llibre totes les cuques que s’hi esmenten


 

La sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet de Figueres acull la mostra Les cuques, basada en el llibre de Julià Guillamon. L’exposició recull les làmines d’Albert Planas i el propi Guillamon, que formen part de les pàgines centrals del llibre, concebudes a manera de guia de camp, on apareixen en l’ordre aproximat del llibre totes les cuques que s’hi esmenten. A més, hi ha onze làmines addicionals creades específicament per a la mostra, i diverses fotografies familiars de l’autor i de cuques que ha fet durant els seus passejos per la natura.

El llibre en què es basa la mostra està format per seixanta-un textos que s’articulen a manera de novel·la que recorre els tres estius consecutius durant els quals l’autor no va poder gaudir del contacte amb la natura.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li