Morales coordinarà la Comissió de Direccions Assistencials del CSC

0
1359

És el primer cop que un professional de la Fundació Salut Empordà assumeix la coordinació d’aquest òrgan


 

La directora assistencial de la Fundació Salut Empordà (FSE), Àngels Morales, ha assumit la coordinació de la Comissió de Direccions Assistencials del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), un organisme de treball que es reuneix cada dos mesos i incorpora directors mèdics, de processos clínics transversals i d’infermeria. El seu objectiu és garantir la participació d’aquests col·lectius en la presa de decisió dels centres, a la vegada que esdevé un punt de trobada per consensuar posicionaments conjunts del sector i poder actuar com a interlocutors davant l’administració.

El CSC és una entitat pública sorgida de l’associacionisme municipalista. Està format per més de 100 entitats públiques, privades i concertades de Catalunya; totes elles sense afany de lucre. Aglutina ajuntaments, diputacions, consells comarcals, proveïdors de serveis de salut i d’atenció a la dependència. En total, el Consorci representa els interessos de 43.000 professionals dels sectors sanitari i social.

En el seu nou càrrec, Morales substituirà Xavier Pérez, que ha assumit la gerència dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà. I serà el primer cop que un professional de l’Hospital de Figueres desenvolupa aquesta tasca per designació directa del CSC. Per la directora assistencial de la FSE, aquesta coordinació representa «una oportunitat molt valuosa per participar de forma directa en les línies de treball entre el Servei Català de Salut i els centres sanitaris». I a més, «ens permet compartir experiències per fer front comú a les problemàtiques que ens afecten», afegeix Morales.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li