Mor als 95 anys l’empresari figuerenc Ramon Miquel

0
488

Amb el seu lideratge, Miquel Alimentació, amb seu a Vilamalla, va créixer fins a esdevenir l’empresa líder en el sector de la distribució, aixoplugant diverses cadenes de supermercats i marques pròpies


Ramon Miquel Ballart, expresident de l’antic Miquel Alimentació, va morir el passat 3 de gener a l’edat de 95 anys. Nascut a Figueres el 1926, Miquel i Ballart va entrar a treballar a l’empresa de venda a l’engròs Miquel Alimentació el juny de 1941, amb només 14 anys i immediatament després d’haver acabat els estudis de Comerç. Més endavant, i juntament amb els seus germans Amadeu i Josep, van tirar endavant la companyia i ell es va convertir en president i conseller delegat de la mateixa el 1961, quan va morir el seu pare, Pere Miquel i Esteve.

Amb el lideratge de Miquel Ballart, Miquel Alimentació, amb seu a Vilamalla, va créixer fins a esdevenir l’empresa líder en el sector de la distribució, aixoplugant diverses cadenes de supermercats i marques pròpies.

El protagonista també va participar en diverses empreses dels sectors tèxtil, immobiliari o químic, i va ser un dels fundadors, el 1961, de Banca Catalana. Entre altres distincions, va rebre la Creu de Sant Jordi, la Clau de Barcelona o la medalla del Ministeri d’Economia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li