Mor als 64 anys la figuerenca Pilar Heras

0
2087

La política, professora i activista va morir diumenge arran d’un accident vascular cerebral


 

Dol per la mort sobtada de la directora general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, la figuerenca Pilar Heras. La política, professora i activista va morir diumenge als 64 anys arran d’un accident vascular cerebral. Aquest dimarts a les quatre de la tarda tindrà lloc la cerimònia de comiat al tanatori de la Funerària Empordanesa, situat al polígon del recinte firal de Figueres.

Va ser el Departament de Justícia de la Generalitat qui va donar a conèixer diumenge la notícia de la mort d’Heras. Van expressar el seu condol a la família el president Quim Torra, la consellera de Justícia Ester Capella i des del consistori figuerenc l’alcalde, Jordi Masquef, i diferents regidors. Heras havia participat feia pocs dies en un acte públic a Figueres organitzat per l’agrupació de Cultura del Casino Menestral, Atenea.

Pilar Heras era doctora en Ciències de l’Educació i professora titular de la Universitat de Barcelona (UB). Des de la seva incorporació al Departament de Justícia el 2016, Heras va dirigir programes d’atenció a les víctimes de delictes i als centres de justícia juvenil dedicats a la reinserció social d’adolescents i joves que han comès algun delicte. Va apostar molt per les mesures penals alternatives (MPA).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li