Montse Mindan serà la nova alcaldessa de Roses després de la renúncia de Pàramo

0
868

El fins ara alcalde de Roses, Carles Pàramo, va renunciar ahir al càrrec. Ho va fer després del ple ordinari que s’estava celebrant a l’hora de tancar aquesta edició, de manera que avui ja és alcalde en funcions. I està previst que ho sigui 5 dies, perquè per dissabte es convocarà un ple extraordinari per investir la nova alcaldessa, que serà Montse Mindan (fins ara primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme i de Participació Ciutadana).
Pàramo -que apunta que “no me’n vaig, faig un pas a la dreta perquè els joves puguin assumir responsabilitats”- va explicar ahir que “ja estava pactat que ella em substituïria”, tot i que no se sabia “ni el com ni el quan”. En aquest sentit, va argumentar que plega ara perquè creu s’ha de dedicar a la família (“a fer de pare, d’espòs i d’avi”), i amb l’alcaldia i l’escó de diputat al Congrés no ho pot fer. També va matisar que faran el relleu durant l’agost perquè ho podran fer més tranquil·lament, ja que ell no ha de viatjar a Madrid.
Montse Mindan es va mostrar esperançada amb la nova etapa, el dia a dia de la qual preveu que no variï gaire respecte de l’actual. Va assegurar que “estic preparada per afrontar el que em toqui i per prendre les decisions que em toqui en el moment adequat”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li