Montse Mindan: ‘Per dignitat, no pactarĂ© amb els que han aplicat el 155’

0
1260

Montse Mindan Ă©s l’actual alcaldessa de Roses i candidata a l’alcaldia per Junts per Roses


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
No crec que hàgim fet males inversions. Estar en minoria comporta acceptar propostes d’altres partits, això significa que has de fugir de personalismes per arribar a un consens i, per tant, incloure inversions que no tenies en el teu programa electoral. Algunes no han funcionat, com el projecte Compartir Cotxe, que al tercer any vam veure, com ja dèiem, que no seria efectiu.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
Tirar endavant el passeig del Front de Mar i que es faci un aparcament comporta una negociació que es pot dilatar molt, perquè tres administracions diferents s’han de posar d’acord. Serà una prioritat desenvolupar un nou planejament en què hi hagi una nova àrea d’activitat econòmica. No hem pogut tirar endavant la zona industrial, per tant, els devem aquesta zona d’activitat econòmica. I d’altra banda, hi ha altres projectes que sí que seran fàcils, com l’escola de música o el nou arxiu. O fer els camins de ronda.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
Hem pogut treballar força bé amb tots els partits polítics que conformen l’Ajuntament de Roses, però a l’hora d’arribar a un pacte, i per dignitat, no pactaré amb els que han aplicat el 155.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
Cap projecte és tan important per donar-li rellevància explícita. L’objectiu del programa és cercar la manera que la gent tingui feina tot l’any i mantenir la convivència i la cohesió social.

Com cal encarar el top manta?
Fa temps que demanem que no sigui una causa administrava, sinó que la reiteració de la falta sigui penal. Els jutges han d’interpretar la llei igual que l’interpreten els representants del comerç, que consideren que són imitacions i no falsificacions. I hi ha d’haver una unió de les forces i seguretats que tenim a Roses, tant les de l’Estat com les autonòmiques i les locals. Hi ha qui diu que aquest no és un problema de migració, jo crec que sí que ho és i l’Estat ha de considerar que si té gent aquí sense papers, alguna cosa ha de fer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li