Modernisme premiat

0
698

El concurs de fotografia del patrimoni impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà ja ha donat a conèixer els guanyadors


Ja s’han donat a conèixer els guanyadors del concurs de fotografia del patrimoni impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà. L’usuari @gas_mountain és el guanyador de la categoria d’inèdita per una foto d’un panteó modernista del cementiri de Figueres. La instantània de l’usuari @dolly_07, per una foto de Can Parellada d’Agullana, s’ha endut el premi de la categoria popular. Miquel Planells ha guanyat la categoria de creativa per una imatge de la Casa Roda de Figueres. Cadascun dels vencedors rebrà un trofeu i un premi de 400 euros.

En total es van penjar 54 fotografies amb l’etiqueta #modernismeCCAE; d’aquestes n’hi ha hagut 31 que van entrar a concurs en complir tots els requisits de les bases legals. El conseller comarcal delegat de l’àrea de Cultura, Josep Maria Bernils, ha valorat molt positivament la qualitat de les imatges rebudes, de les quals ha destacat el valor afegit, ja que «permeten descobrir edificis poc coneguts del modernisme a la comarca».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li