Moció en defensa dels parcs de bombers i l’equilibri territorial

0
470

Interior va assignar nous usos als parcs però la Diputació vol que es garanteixi el millor servei possible


Tots els grups polítics de la Diputació de Girona van consensuar una moció, en el darrer ple de la corporació, sobre els parcs de bombers a la demarcació. La iniciativa, presentada inicialment pels grups d’Independents de la Selva i Tots per l’Empordà, insta la Generalitat (el Departament d’Interior i els Bombers) a continuar treballant per aprofitar al màxim tots els recursos disponibles, «buscant l’equilibri territorial i garantint el millor servei d’emergències possible».

El text aprovat posa en valor el paper dels cossos de bombers voluntaris i sol·licita la continuïtat dels parcs de bombers de la Jonquera, Calonge i Hostalric – Sant Feliu de Buixalleu, «ja sigui amb bombers funcionaris o volun­taris».

ELS CANVIS. Interior va assignar l’any passat nous usos a aquests tres parcs de les comarques gironines i va repartir el personal funcionari a altres centres de la demarcació. En l’actualitat, el parc de la Jonquera és la seu del cos de bombers voluntaris; el de Calonge, la base logística d’arreu de la regió d’emergències i, a l’estiu, la seu dels GRAE subaquàtics, i el d’Hostalric, un espai per impartir formació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li