Puga deixarà de ser l’alcalde de l’Escala al maig

0
485

El batlle pren la decisió per motius professionals i es preveu que fins a finals de mandat assumeixi el relleu a l’alcaldia el primer tinent d’alcalde, Josep Bofill


L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, deixarà aquest mes de maig l’alcaldia i la resta de càrrecs polítics per motius professionals. Segons informa l’Ajuntament en un comunicat, Puga ja havia pres la decisió que aquest fos el seu darrer mandat però deixarà l’activitat política un any abans del previst per incorporar-se a un projecte professional «incompatible amb l’exigència i la dedicació que mereix estar al capdavant de l’Ajuntament d’un poble com l’Escala».

EL RELLEU. La previsió és que, fins a finals de mandat, assumeixi el relleu a l’alcaldia el primer tinent d’alcalde, Josep Bofill.

Puga ha manifestat que deixa l’alcaldia «amb la tranquil·litat personal i la satisfacciĂł d’haver treballat amb dedicaciĂł i esforç durant els darrers 15 anys per fer de l’Escala una vila mĂ©s pròspera i mĂ©s compromesa amb el territori i la seva gent». En el comunicat tambĂ© agraeix a tot el personal de l’Ajuntament la seva ajuda i la seva feina durant aquest llarg perĂ­ode i, «de forma especial agraeixo la confiança del que va ser alcalde, Estanis Puig, i de la resta de companys amb els quals he compartit govern, aixĂ­ com la de tots els regidors de l’oposiciĂł que han format part del consistori en aquest perĂ­ode». Puga tambĂ© afegeix que, al llarg de tots aquests anys, ha treballat amb l’objectiu d’«intentar fer el millor per l’Escala i sentir el suport dels escalencs i de les escalenques».

TRAJECTÒRIA POLÍTICA. Víctor Puga és alcalde de l’Escala des del 2015 i va ser primer tinent d’alcalde els dos mandats anteriors (del 2007 al 2015). En aquests moments també és diputat provincial pel PSC (ja va ocupar aquest càrrec institucional entre 2015 i 2019 per primer cop i torna a ser diputat des de l’any passat). L’encara alcalde escalenc també és vicepresident segon del Consorci d’Aigües de la Costa Brava i, a més, entre 2019 i 2021 va ser vicepresident tercer del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

advocat de professió. Nascut el 1972, és llicenciat en Dret per la Universitat de Girona i màster en Alta Funció Pública a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i ha cursat postgraus en Urbanisme a la Universitat de Girona i en Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra.

Advocat en exercici, Víctor Puga ha treballat en diversos llocs de responsabilitat, tant a l’empresa privada com a l’administració pública.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li