Miquel García es retira després de 18 anys a la màxima categoria estatal d’enduro

0
492

L’enduro altempordanès es queda sense un dels seus grans referents. Miquel García ha decidit deixar el món de la competició i el 2014 ja no participarà ni al Campionat d’Espanya ni al de Catalunya. El pilot de Saus-Camallera ha pres aquesta decisió per la falta de temps per compaginar la feina i la família amb els entrenaments i les curses. García ho deixa pocs dies després de proclamar-se per quarta vegada campió de Catalunya d’Enduro 3 i d’haver acabat en cinquena posició el Campionat d’Espanya.
“Fa molts anys que m’hi dedico, i sempre he intentat compaginar el millor que he pogut la feina, les motos i la família. Però des que tinc els nens cada cop és més complicat trobar temps per fer-ho tot, i ha arribat un punt en què qualsevol cosa del dia a dia m’omple més que agafar la moto i anar a entrenar”, explica Miquel García, que puntualitza que “la moto m’omple moltíssim i m’ho passo molt bé, però per fer un campionat has d’estar al 100%, entrenar i tenir-ne ganes. I ara, per l’estrés de tenir tantes coses, he anat apartant la moto”.
El pilot altempordanès valora de forma molt positiva que la decisió l’ha pogut prendre en el moment que ell ha considerat oportú i que no ha estat per falta de mitjans o de resultats que s’ha vist obligat a baixar de la moto: “Sabia que un dia o un altre havia d’arribar aquest moment i, per sort meva, ho fa quan jo he volgut”, diu Miquel García, que afegeix que “sempre he tingut mitjans per anar fent, més o menys, però considero que ara és el moment de dir prou. I és millor deixar-ho així que no haver-ho de fer a meitat de temporada per una lesió o per no tenir els mitjans necessaris per seguir”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li