Mindan: «S’han aprovat punts prou importants per la comarca»

0
901

En la sessió de dimarts passat, extraordinària, també es van acomiadar els representants de CExF i el PSC


 

«Com que sé que és el darrer ple que tenim l’ocasió de trobar-nos tots junts, jo volia donar-vos les gràcies a tots per aquests anys de feina. Tant als que fa temps, que els farem arribar un escrit, com als que us heu incorporat recentment. La veritat és que he après molt, que suposo que d’això també es tracta. I volia donar-vos les gràcies per tot: pel tarannà, per la feina, per la complicitat, i perquè jo crec que s’han aprovat punts prou importants per la comarca i que s’han pogut tirar endavant». Així és com la fins ara presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Montse Mindan, es va acomiadar dimarts dels que han estat consellers aquest mandat. Ho va fer durant el ple extraordinari que es va convocar precisament per aprovar les actes anteriors i tancar el mandat.

Amb l’elecció dels nous regidors i regidores dels municipis de la comarca, dissabte passat [vegeu les pàgines d’El Tema], es va compondre també un nou plenari del Consell Comarcal, que estarà format per 33 consellers. En aquesta nova etapa, Junts per Catalunya continuarà sent, amb 15 representants, la força majoritària; però no tindrà majoria absoluta. Completaran el plenari comarcal ERC, amb 11 consellers; el PSC, que en tindrà 5; la CUP, amb 1, i Cs, que també mantindrà el que ja tenia.

Durant la sessió de dimarts passat no només es va acomiadar Mindan. Els representants del PSC i de Compromís d’Esquerres per Figueres també van aprofitar l’avinentesa per fer un petit discurs de comiat. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li