Mindan, alcaldessa 2 anys

0
730

En aquesta primera part del mandat, Mindan serĂ  alcaldessa i tambĂ© portarĂ  l’àrea de Turisme, mentre que Joan Plana serĂ  regidor de Govern Obert i Seguretat Ciutadana i primer tinent d’alcalde


L’alcaldia rosinca ha quedat repartida entre la candidata de Junts per Roses, Montse Mindan i el candidat D’ERC, Joan Plana, tal com s’havia acordat amb el Pacte de Canyelles, al qual Gent del Poble de Roses tambĂ© va donar suport per tal de formar el govern. Durant la sessiĂł d’investidura del passat dissabte, Mindan va tenir la majoria absoluta en la votaciĂł (10 dels 17 regidors). PSC, C’s, PP i Lliures, van votar els seus alcaldables.

CARTIPÀS.En aquesta primera part del mandat, Mindan serĂ  alcaldessa i tambĂ© portarĂ  l’àrea de Turisme. Joan Plana, serĂ  regidor de Govern Obert i Seguretat Ciutadana i primer tinent d’alcalde. FĂšlix Llorens, s’ocuparĂ  de PromociĂł EconĂČmica i serĂ  segon tinent d’alcalde. SĂ­lvia Ripoll serĂ  tercera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme.

D’altra banda, Marc DanĂ©s serĂ  regidor d’Economia, Ensenyament i Sanitat; Èric Ibåñez, de Cultura i Festes; Juan M. FernĂĄndez, d’Infrastructures i Serveis PĂșblics; Esther Bonaterra, d’AcciĂł Social i Igualtat; VerĂČnica Medina, de Joventut i Esports i Francesc Giner, serĂ  regidor de Medi Ambient. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li