Mindan, alcaldessa 2 anys

0
940

En aquesta primera part del mandat, Mindan serà alcaldessa i també portarà l’àrea de Turisme, mentre que Joan Plana serà regidor de Govern Obert i Seguretat Ciutadana i primer tinent d’alcalde


L’alcaldia rosinca ha quedat repartida entre la candidata de Junts per Roses, Montse Mindan i el candidat D’ERC, Joan Plana, tal com s’havia acordat amb el Pacte de Canyelles, al qual Gent del Poble de Roses també va donar suport per tal de formar el govern. Durant la sessió d’investidura del passat dissabte, Mindan va tenir la majoria absoluta en la votació (10 dels 17 regidors). PSC, C’s, PP i Lliures, van votar els seus alcaldables.

CARTIPÀS.En aquesta primera part del mandat, Mindan serà alcaldessa i també portarà l’àrea de Turisme. Joan Plana, serà regidor de Govern Obert i Seguretat Ciutadana i primer tinent d’alcalde. Fèlix Llorens, s’ocuparà de Promoció Econòmica i serà segon tinent d’alcalde. Sílvia Ripoll serà tercera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme.

D’altra banda, Marc Danés serà regidor d’Economia, Ensenyament i Sanitat; Èric Ibáñez, de Cultura i Festes; Juan M. Fernández, d’Infrastructures i Serveis Públics; Esther Bonaterra, d’Acció Social i Igualtat; Verònica Medina, de Joventut i Esports i Francesc Giner, serà regidor de Medi Ambient. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li