Millors perspectives per als apartaments turĂ­stics

0
1077

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA)apunta que el ritme de reserves ha crescut «de forma sostinguda»


 

Els apartaments i habitatges d’ús turístic de les comarques gironines afronten una nova temporada amb la gran majoria dels allotjaments en funcionament, després d’estar més de tres mesos tancats a causa de l’estat d’alarma decretat arran de la pandèmia de la Covid-19. En concret, s’espera que a principis de juliol la pràctica totalitat dels allotjaments d’aquesta índole de la demarcació hagin reobert.

El sector es manté optimista, ja que les perspectives d’ocupació són millors de les que s’esperaven. Segons l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), des que s’ha restablert la mobilitat entre províncies i des de l’anunci d’obertura de fronteres a l’estat espanyol, el ritme de reserves ha anat creixent «de forma sostinguda». En aquest sentit, l’associació remarca que si les circumstàncies són favorables s’espera un agost amb una ocupació «del 80%». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li