Millores entre el carrer d’El Greco i l’avinguda de Santa Bàrbara

0
716

L’Ajuntament de Roses ha dut a terme aquest projecte en un espai que, fins ara, presentava un aspecte deteriorat i dificultats d’accés


A Roses han finalitzat les obres d’adequació del pas existent entre el carrer d’El Greco i l’avinguda Santa Bàrbara. Els treballs s’han fet per millorar el pas i la seguretat de vianants i la comunicació entre aquests dos carrers de la urbanització de Canyelles. Els treballs han comptat amb un pressupost de 40.245 euros.

L’Ajuntament de Roses ha dut a terme aquest projecte en un espai que, fins ara, presentava un aspecte deteriorat i dificultats d’accés. Conservava algunes restes de pavimentació en un tram, mentre que a la resta es mantenia el terreny natural amb vegetació i arrossegament de terres i roques sortints.

En tractar-se d’un pas amb només 2 metres d’amplada i un fort desnivell de 15 metres en 70 metres lineals, s’ha optat per la construcció d’escales i replans adaptats als pendents naturals existents. La pavimentació s’ha fet amb formigó vist i raspallat, i s’ha instal·lat la xarxa d’enllumenat públic i els llums necessaris per millorar la visibilitat i seguretat dels veïns.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li