Milloren camins i el mobiliari del Parc Bosc

0
1933

Els treballs, que costaran 40.066,98 euros, formen part d’un conjunt d’actuacions que s’estan fent cada any per millorar l’interior d’aquest espai verd


 

L’Ajuntament de Figueres ha començat a executar els treballs per millorar els camins i renovar el mobiliari urbà del Parc Bosc. Les actuacions -que van a càrrec de Massachs obres i paisatges, i Franja Soms 3 SL- formen part d’un conjunt de treballs de manteniment que s’han anat realitzant cada any per millorar l’estat del parc. En aquest cas, costaran 49.066,98 euros.

En primer lloc, la setmana passada es va començar a adequar el ferm d’un tram de camí, en un àmbit total de 820 m2. S’ha reparat i pavimentat amb sauló sòlid. I ahir es van començar a instal·lar 34 bancs d’1,80 metres de llarg, i 13 més de 3 metres.

El regidor competent, Quim Felip, destaca que des de l’Àrea de Serveis Urbans estan fent «un esforç molt important cada any en el manteniment i la millora d’aquest espai, que és un dels espais verds més importants de Figueres, millorant no només els camins interiors, sinó també el drenatge per evitar arrossegament de terres; i també renovant el mobiliari urbà i l’enllumenat».

Cada exercici el pressupost municipal inclou una partida ordinària de 50.000 euros, anomenada Conservació i reparació camins Parc Bosc, per al manteniment d’aquesta zona verda. L’última actuació inclosa en la Memòria valorada de reposició del sistema drenant del Parc Bosc (paviments, reixes i clavegueram) es va executar el desembre del 2017, quan es van pavimentar sis trams de camins amb sauló sòlid.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li