Milloraran l’entorn dels centres per fer itineraris escolars segurs

0
371

Se’n beneficiaran l’INS Monturiol i les escoles Cor de Maria, La Salle, Pous i Pagès, Cusí, Sant Pau i M. Àngels Anglada


L’Ajuntament de Figueres té previst executar aquest estiu vuit projectes per millorar l’entorn de diversos centres educatius de la ciutat i crear itineraris escolars segurs. En total, s’hi invertiran 597.758 euros. A l’entorn de l’Institut Monturiol, es traslladaran unes columnes per ampliar la vorera del carrer Compositor Serra, i també se senyalitzaran els passos de vianants i es recuperarà la vorera de la via Làctia. A prop del Cor de Maria, a la cruïlla d’Isabel II i Cadaqués, es resoldran els problemes d’accessibilitat, es pavimentarà la cruïlla a nivell i se senyalitzaran els passos de vianants per a persones invidents. A la vora de La Salle s’hi executaran dos projectes: un a la cruïlla nord de Cabanes, on s’habilitarà un pas de vianants adaptat, s’hi plantarà arbrat, es milloraran els serveis i s’ampliarà la vorera oest des de la cruïlla; i l’altre al carrer dels Fossos, on es renovarà la pavimentació, s’ampliaran les voreres i es milloraran els serveis.

Pel que fa a l’entorn de l’escola Pous i Pagès, es farà una actuació a la carretera de Llers per adaptar els passos de vianants i ampliar les voreres. A l’escola Cusí es millorarà la cruïlla de Fages de Climent amb Salvador Dalí amb plantació d’arbres i millora de serveis i accessibilitat. A l’escola Sant Pau es reduirà la calçada del carrer Muntaner i es millorarà l’enllumenat. I a la M. Àngels Anglada, s’adaptarà la cruïlla entre els carrers Pous i Pages i Joan Matas, s’ampliarà la vorera de la porta lateral (C/ Pous i Pagès) i s’adaptaran passos de vianants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li