Millora de cobertura mòbil a Figueres i Roses aquest estiu

0
1252

Les actuacions suposen el reforçament de 4G en banda 800 MHz i la densificació de l’empremta en 4G en banda de 1.800 i 2.600 MHz


Davant de l’augment en el consum de dades mòbils, especialment a l’estiu i en zones turístiques, Telefònica ha anunciat un reforç de la xarxa a 169 municipis de les comarques de Girona. Es tracta de localitats de costa i turístiques. En el cas de l’Alt Empordà, les inversions s’han fet a Figueres, Roses i la zona del Montgrí.

La companyia ha fet una inversió de 8,3 milions d’euros a tot Catalunya «per ampliar la capacitat de les seves centrals i millorar la cobertura de la seva xarxa mòbil». A banda de reforçar la capacitat de les estacions de telefonia a Catalunya, s’ha aplicat una parametrització especial a tots els emplaçaments relacionats amb les majors acumulacions de turistes. Les actuacions suposen el reforçament de 4G en banda 800 MHz i la densificació de l’empremta en 4G en banda de 1.800 i 2.600 MHz. A més, «s’ha millorat el tràfic de trucades i de dades amb l’ampliació d’equips i llicències. Això es complementa amb una adequació i optimització de l’espectre».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li