Millor connexió entre la plaça de l’Escorxador i la del Gra

0
1007

Els canvis són fruit de la reunió entre els representants del consistori i els veïns que es va celebrar el passat mes de desembre


 

L’Ajuntament de Figueres ha informat de diferents actuacions que es duran a terme durant el mes de febrer i que afecten la circulació de vehicles. Els canvis són fruit de la reunió entre els representants del consistori i els veïns que es va celebrar el passat mes de desembre.

Pel que fa a l’entorn de la plaça del Sol, canvia de sentit el carrer Rodes per permetre el retorn al carrer Olot des del final del carrer Vilafant. Això fins ara no era possible per l’actual direcció del carrer Lasauca.

Entorn de la Casa Empordà, s’obre el carrer Sant Francesc de Paula per permetre la circulació entre la plaça de l’Escorxador i la plaça del Gra. Aquesta era una mesura molt demanada pels conductors. Una altra actuació és el canvi de sentit del tram del carrer Sant Joan Baptista entre la calçada dels Monjos i el carrer Sant de Francesc de Paula. També canvia l’últim tram del carrer Sant Joan Baptista per fer possible la sortida des de l’aparcament dels Fossos. El canvi a l’últim tram del carrer Pou Artesà permetrà també la sortida al carrer dels Fossos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li