Microbrots d’arrels locals

0
601

L’empresa Can Garús, de Llers, llança la marca Eco Greens, els primers microbrots ecològics vius per servir al plat


En el món de les creacions gastronòmiques, cada vegada més canviants i innovadores, els microbrots estan acaparant cada vegada més les creacions gastronòmiques de tota mena de cuiners. Ara bé, també hi ha qui va un pas més enllà i decideix donar-los una volta per convertir-los en el verd essencial per a la taula. Aquest és el cas de la nova marca de microbrots ecològics vius Eco Greens de Can Garús, de Llers, un producte que arriba amb l’objectiu de formar part de les cuines de qui vulgui alimentar-se atenent-se al medi ambient i al respecte pel planeta.

Aquests microbrots ecològics d’hortalisses i verdures completament vius i d’origen alt-empordanès, són distribuïts en microhorts. Així, el microbrot aconsegueix mantenir les propietats nutricional sa través d’un procés pràctic: només cal tallar-los i servir-los al plat.

SOSTENIBLE. Els Eco Greens es conreen de manera sostenible, per la qual cosa compten amb el certificat ecològic i el certificat internacional Global GAP, que acredita que han estat conreats seguint bones pràctiques agrícoles. A més, la totalitat del procés de creixement està controlat, des de la seva primera germinació fins a la distribució.

ELS MICROBROTS. També anomenats microgreens, són verdures i hortalisses en una de les fases inicials del seu creixement, i es diferencien dels germinats perquè ja han desenvolupat les primeres fulles de la planta. En concret, són càpsules ultraconcentrades de nutrients verds: de fet, són considerats com a superaliments.

CAN GARÚS. Can Garús, empresa agrícola ubicada a Llers, va ser pionera a la península en especialitzar-se fa vint anys en el conreu de microbrots, microverdures i flors comestibles. Amb el llançament de la marca Eco Greens, la companyia local pretén potenciar el vincle entre el món vegetal i la gastronomia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li