
L’empresa Can Garús, de Llers, llança la marca Eco Greens, els primers microbrots ecològics vius per servir al plat
En el món de les creacions gastronòmiques, cada vegada més canviants i innovadores, els microbrots estan acaparant cada vegada més les creacions gastronòmiques de tota mena de cuiners. Ara bé, també hi ha qui va un pas més enllà i decideix donar-los una volta per convertir-los en el verd essencial per a la taula. Aquest és el cas de la nova marca de microbrots ecològics vius Eco Greens de Can Garús, de Llers, un producte que arriba amb l’objectiu de formar part de les cuines de qui vulgui alimentar-se atenent-se al medi ambient i al respecte pel planeta.
Aquests microbrots ecològics d’hortalisses i verdures completament vius i d’origen alt-empordanès, sĂłn distribuĂŻts en microhorts. AixĂ, el microbrot aconsegueix mantenir les propietats nutricional sa travĂ©s d’un procĂ©s prĂ ctic: nomĂ©s cal tallar-los i servir-los al plat.
SOSTENIBLE. Els Eco Greens es conreen de manera sostenible, per la qual cosa compten amb el certificat ecològic i el certificat internacional Global GAP, que acredita que han estat conreats seguint bones prĂ ctiques agrĂcoles. A mĂ©s, la totalitat del procĂ©s de creixement estĂ controlat, des de la seva primera germinaciĂł fins a la distribuciĂł.
ELS MICROBROTS. També anomenats microgreens, són verdures i hortalisses en una de les fases inicials del seu creixement, i es diferencien dels germinats perquè ja han desenvolupat les primeres fulles de la planta. En concret, són cà psules ultraconcentrades de nutrients verds: de fet, són considerats com a superaliments.
CAN GARĂšS. Can GarĂşs, empresa agrĂcola ubicada a Llers, va ser pionera a la penĂnsula en especialitzar-se fa vint anys en el conreu de microbrots, microverdures i flors comestibles. Amb el llançament de la marca Eco Greens, la companyia local pretĂ©n potenciar el vincle entre el mĂłn vegetal i la gastronomia.
Leave a Reply