Metodologia pròpia a Vilamalla

0
1239

El campus de tecnificació futbolística Elite Pro Soccer celebra enguany la seva setena edició


Vilamalla s’ha erigit enguany, i un cop més, en la seu del campus de tecnificació futbolística Elite Pro Soccer (EPS), un projecte impulsat i liderat per Xavi Agustí que va néixer amb l’objectiu d’aconseguir una millora constant dels joves futbolistes participants a través d’un treball formatiu vinculat amb les accions tècniques del futbol. El mateix Agustí remarca que l’activitat d’aquest 2021 arriba «marcada per la postpandèmia», la qual cosa deixa una situació «en la qual els joves futbolistes no han pogut dur a terme la seva normalitat del dia a dia, amb interrupcions constants d’entrenaments i partits». «Troben a faltar aquesta regularitat i la possibilitat d’estar competint», detalla el director de l’EPS,i afegeix que, precisament per aquest motiu, s’ha decidit «readaptar la programació,perquè hem vist que calia dotar -la d’una dosi més alta de competició per tornar a motivar-los».

Agustí també subratlla com a valor afegit el fet de poder comptar amb les «excepcionals instal·lacions» de Vilamalla, un espai «que ens facilita molt el dia a dia». A l’hora de fer una valoració de la trajectòria del campus, el responsable recorda que la iniciativa va sorgir amb uns objectius molt concisos basats en «la formació, la diversió i, paral·lelament, l’obtenció de valors a través de la nostra metodologia, on el contingut és cent per cent futbolístic».

CARES CONEGUDES. Aquesta metodologia específica, precisament, és el pal de paller de l’Elite Pro Soccer, un campus que s’allargarà durant tot el mes de juliol. Ara bé, el programa compta amb altres propostes rellevants, com la visita de l’atacant de Bàscara Roger Brugué, un futbolista que recentment ha fitxat pel Llevat de Primera Divisió procedent del Nàstic de Tarragona. Brugué, que va visitar el campus ahir dilluns, va ser participant de l’EPS en el passat. «Estem molt il·lusionats, perquè és una gran sorpresa pels nostres visitants. Que ell pugui passar pel campus i aportar la seva trajectòria i com ha anat creixent com a jugador, poden ser unes paraules que serveixin de referència per als nostres participants», detalla el màxim responsable.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li