Mesures per evitar inundacions a Castelló Nou

0
1120

El carrer Font d‚Äôen Illa, del Mugader i del Poliol s‚Äôhan connectat a dues xarxes de pluvials que estaven a√Įllades i s‚Äôhi ha fet un parell m√©s d‚Äôembornals que permetin assolir l‚Äôaigua


La urbanitzaci√≥ Castell√≥ Nou, de Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries, pateix sovint problemes d‚Äôacumulaci√≥ d‚Äôaigua en episodis de fortes pluges. √Čs per aquest motiu que l‚ÄôAjuntament ha previst una s√®rie d‚Äôactuacions per solucionar la problem√†tica. Aprofitant obres d‚Äôasfaltatge s‚Äôhan fet diverses intervencions.

El carrer Font d‚Äôen Illa, del Mugader i del Poliol s‚Äôhan connectat a dues xarxes de pluvials que estaven a√Įllades i s‚Äôhi ha fet un parell m√©s d‚Äôembornals que permetin assolir l‚Äôaigua. Una actuaci√≥ semblant es vol portar a terme als carrers Paborderia i Mare de la Font. Cal destacar tamb√© que al mateix carrer de la Paborderia es renovaran les canonades d‚Äôaigua potable. La il¬∑luminaci√≥ de la urbanitzaci√≥ √©s una altra de les intervencions que es volen executar aquest 2020. SE substituiran per leds les llumin√†ries existents en alguns carrers i, en concret, al carrer de Paborderia es far√† una renovaci√≥ completa de la xarxa de llum. Finalment, tamb√© es faran actuacions per portar fibra √≤ptica a una part de la urbanitzaci√≥ i al pol√≠gon industrial el Pla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li