Mesures per evitar inundacions a CastellĂł Nou

0
1235

El carrer Font d’en Illa, del Mugader i del Poliol s’han connectat a dues xarxes de pluvials que estaven aïllades i s’hi ha fet un parell més d’embornals que permetin assolir l’aigua


La urbanització Castelló Nou, de Castelló d’Empúries, pateix sovint problemes d’acumulació d’aigua en episodis de fortes pluges. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha previst una sèrie d’actuacions per solucionar la problemàtica. Aprofitant obres d’asfaltatge s’han fet diverses intervencions.

El carrer Font d’en Illa, del Mugader i del Poliol s’han connectat a dues xarxes de pluvials que estaven aïllades i s’hi ha fet un parell més d’embornals que permetin assolir l’aigua. Una actuació semblant es vol portar a terme als carrers Paborderia i Mare de la Font. Cal destacar també que al mateix carrer de la Paborderia es renovaran les canonades d’aigua potable. La il·luminació de la urbanització és una altra de les intervencions que es volen executar aquest 2020. SE substituiran per leds les lluminàries existents en alguns carrers i, en concret, al carrer de Paborderia es farà una renovació completa de la xarxa de llum. Finalment, també es faran actuacions per portar fibra òptica a una part de la urbanització i al polígon industrial el Pla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li