Més inversió en neteja viària

0
548

Se sumaran 561.000 € a la compra de maquinària, uns diners que no es podran gastar per a l’estadi Albert Gurt


Figueres invertirà 561.000 euros més per a la compra de maquinària de neteja. Aquesta quantitat se suma als 1,5 milions d’euros que ja hi havia previstos per adquirir aparells. Per tant, la ciutat hi destinarà finalment més de dos milions. El canvi en la quantitat es va aprovar en el ple de març, que va donar llum verda a les modificacions de crèdit. L’oposició hi va votar en contra.

Figueres està treballant per municipalitzar el servei de neteja viària a través de l’empresa pública Fisersa. Segons l’equip de govern, hi ha necessitat d’adquirir la nova maquinària per fer front a un servei que no acaba de ser «el que la ciutat es mereix». Actualment la neteja viària va a càrrec de l’empresa mixta Ecoserveis, amb un contracte caducat però en situació de pròrroga.

La nova aportació econòmica en la partida del servei permetrà adquirir una pick-up, GPSs, un camió per a la recollida de mobles, quatre hidronetejadores, escombradores, bufadors i altra maquinària mitjana i petita que s’afegirà a la previsió inicial.

La nova quantitat per a la maquinària de neteja afectarà partides previstes i projectes que no es podran executar. Entre aquests, el tancament de l’estadi Albert Gurt o la millora de l’Skate Park. Altres projectes tindran una reducció del pressupost, com ara inversions en escoles i centres educatius i la supressió de barreres arquitectòniques.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li